Nederlek Regatta

het zeil spektakel op de lek

RaceQs

 

RaceQs live tracking app               

Als Nederlek Regatta commissie willen we ook vernieuwend zijn en blijven en dat beperkt zich niet alleen tot innovaties op het gebied van boten en hun tuigages, maar ook op het gebied van andere technieken.

Vorig jaar is er in de tijdregistratie al een slag gemaakt door dit in excel bij te houden, hierdoor was het mogelijk om zeer nauwkeurig en snel de starttijden en de uitslagen te berekenen.
Dit jaar willen we nog iets verder gaan en de App RaceQs introduceren. Deze app is er voor Iphone en Andriod en is gratis.
Deze is te downloaden op smartphone of tablet via:

        of     


Met deze app kan je de boot tracken. Ook is het mogelijk om live tracking aan te zetten waardoor de app de gegevens doorstuurt naar de website van raceQs.
Hierdoor kan de wedstrijd live (met 5 min vertraging om concurrentie vervalsing) gevolgd worden via internet.

Indien je een (gratis) account aanmaakt of inlogt met je facebook account kun je achteraf analyses doen op de gevaren wedstrijd om te kijken waar je nog kunt verbeteren.

We willen graag deze app gaan uitproberen bij de Nederlek Regatta. Vooralsnog zullen we de data niet gebruiken om discussies te beslechten. Als commissie vinden we dat we eerst allemaal moeten kunnen wennen aan de app en alle mogelijkheden.

meer info is te vinden op   

 

 

app view

 replay view

 

Google+